ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:
- Είμαστε, απλά φίλοι του διαβάσματος και του βιβλίου. - Κάποια από τα βιβλία που διαβάσαμε τα διαθέτουμε δωρεάν για να τα διαβάσουν και άλλοι αφήνοντάς τα σε προσβάσιμα σημεία στο κοινό (π.χ. σταθμούς μετρό, λεωφορείων, τρένων, υπηρεσίες, σχολές ακόμη και σε καφετέριες ή οπουδήποτε που δεν θα καταστραφούν.) - Αν θέλετε, για να παρακολουθήσουμε την πορεία των βιβλίων, ενημερώστε μας στο themobilbooks@gmail.com: *Πού βρήκατε ποιο βιβλίο και πότε; *Τις εντυπώσεις σας γι΄αυτό (σύντομη κριτική) *Πού το αφήσατε. - Μπορείτε να κάνετε το ίδιο αφήνοντας κάποιο δικό σας βιβλίο. (Ενημερώστε μας γι΄αυτό στο themobilbooks@gmail.com )

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

"Περιπέτηαι, Βίος και Διαθήκη Χρήστου Θεοδωρακόπουλου" του συγγραφέα Μπάμπη Καββαδία. Διαβάστε το ή κατεβάστε το epub δωρεάν εδώ.


Περιπέτηαι, Βίος και Διαθήκη Χρήστου Θεοδωρακόπουλου
Μπάμπης Καββαδίας
Τα απομνημονεύματα του Χρήστου Θεοδωρακόπουλου από τη Βιλιβίνα Καλαβρύτων, του προπάππου μου.Πώς έφυγε το 1906, 18 χρονών, και πήγε μετανάστης στην Αμερική. Οι δουλειές του, τα κυνηγητά του, οι ερωτικές του περιπέτειες.
Η επιστροφή στην Ελλάδα και η προσπάθειά του να στεριώσει και να νοικοκυρευτεί, εν μέσω Βαλκανικών, Α΄ Παγκοσμίου, Μικρασιατικής Εκστρατείας.
Και σε λίγο, πάλι πόλεμος...
Σ’ αυτές τις σελίδες παρουσιάζονται τα απομνημονεύματά του, αλλά και η προσπάθειά μου να εντοπίσω τα ίχνη του στην Αμερική, διαβάζοντας εφημερίδες της εποχής και
ψαχουλεύοντας στα αρχεία του περίφημου Ellis Island.


Τίτλος: Περιπέτηαι, Βίος και Διαθήκη του Χρήστου Θεοδωρακόπουλου 
Συγγραφέας: Μπάμπης Καββαδίας 
Εκδότης: Μπάμπης Βασ. Καββαδίας 
ISBN (ηλεκτρονικής έκδοσης): 978-960-93-5240-6 
Άδεια CREATIVE COMMONS - Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα (CC BY-NC-ND 3.0 GR). 
Το κείμενο προσφέρεται ελεύθερα για πειρατεία με την προϋπόθεση να αναφέρεται ο συγγραφέας και να ειδοποιείται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου bampgs@gmail.com. Ο συγγραφέας επιφυλάσσεται για τα δικαιώματά του μόνο σε ό, τι αφορά κερδοφόρες κινηματογραφικές (κατά προτίμηση χολυγουντιανές) ή τηλεοπτικές μεταφορές. 
Αίγιο, Ιούλης 2013.
CC Μπάμπης Καββαδίας 2013.

Σε μορφή .epub (δωρεάν) για e-readers, tablets κλπ.
Κατέβασέ το κάνοντας κλικ ΕΔΩ:
Το βιβλίο σε μορφή .epub


Σε μορφή pdf (δωρεάν) σαν να ήταν τυπωμένο στο χαρτί.
Κατέβασέ το κάνοντας κλικ ΕΔΩ:
Το βιβλίο σε μορφή .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου